Sökes! Driven kundtjänstchef

Author Image
Dennis Svensson

Om Stidner

 

Stidner är ett startupbolag som grundades 2016 i Trollhättan. Vårt mål är vara det självkara valet för bokning och administration av frakt, med Sverige som målmarknad.

Förutom bokning av frakt erbjuder vi flera närliggande tjänster som tillexempel säkerställer att rätt varor blir skickade med rätt order. Vi arbetar även ständigt med att se till att vi har rätt tjänster för att kommunicera med det mest poppulära marknadsplatserna samt ehandelsplattformarna som erbjuds. Samtliga våra tjänster är transaktionskostnads baserade utan månadskostnad eller bindningstid.
Sverige är ett land som löpande producerar stora techbolag som King, Klarna, Skype, Mojäng eller Spotify. Gemensamt är att de att de vågade ha ambitionen att förändra världen. Vi på Stidner vill förändra e-handeln med målsättning att skapa en bättre upplevelse för både avsändare och mottagare.

Vem söker vi

 

Vi söker nu en ny kollega till vårt nya fräscha kontor i Solna. Vi är ett mindre team och som medarbetare hos oss får du stora möjligheter att växa tillsammans med oss i en snabbt förändrande marknad.

Du är en extremt driven och även social person. Dina arbetsuppgifter blir att bygga upp samt jobba med kundtjänst samt försäljning. Du trivs med att jobba självständigt och kan se dig själv som en intreprenör.

En stor del av kundtjänstarbetet kommer ske via telefon, chatt och e-mail mot våra onlinekunder. Du har stort fokus på nöjda kunder och ökad försäljning. Du kommer under vissa perioder även jobba med direktförsäljning mot företag via telefon. Tjänsten är heltid där viss arbetstid kan komma att läggas efter kontorstid. Vi ser gärna yngre sökande som är tekniskt lagda, stresstålig och målmedveten samt vana att jobba organisatoriskt.

Vi söker en medarbetare som vill växa och utvecklas med oss under flera år.

 

Utbildning/erfarenhet

Tidigare erfarenhet av kundtjänst, e-handel, logistik och/eller försäljning är en merit, dock inget krav. Du som person ska ska ha ett sinne för försäljning och du ska kunna ta våra kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Vi lägger största vikten på din personlighet då du många gånger är företagets ansikte utåt. Flera av våra kunder är engelsktalande så du behärskar både Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Vi tror du är en person som sprider glädje och energi runt omkring dig och att du har egenskaper som social, snabblärd, serviceinriktat och noggrann.

Vår ambition är att påbörja anställningen så fort som möjligt. Så vänta inte med din ansökan!

 

Ansök nu

Fixa frakten. Spara tid.

Kom igång
%d bloggare gillar detta: